Hondenhotel "De Golden"

Hondenhotel Diepenbeek, enkel voor het ras Golden Retrievers

Hondenhotel "De Golden"

Beste,

Welkom op deze pagina van onze website, waar we graag kenbaar maken dat wij tevens hondenopvang doen. Belangrijk! Enkel voor het ras Golden Retrievers! Jullie Golden Retriever, dient goed gesocialiseerd te zijn en géén blaffer. Dit voor onze buren. Dat hij of zij eens blaft is natuurlijk geen probleem. Maar zeker niet aanhoudend!

Ik heb een erkend diploma als uitbater hondenpension. Wij vangen ook maximum 2 Golden tegelijkertijd op. Dus samen met onze Rocky, - een gecastreerde reu van 4 jaar -, drie honden. Wij hebben een groot graszone van 16 are, dus plaats genoeg om te spelen en te ravotten met elkaar. Wij vangen je hond op in huiselijke sfeer. Als hij/zij niet buiten is, verblijft de hond binnen in ons gezelschap, en neemt je hond deel aan ons dagelijks leven.

In de zomer kan onze vloerverwarming in de volledige woning ook werken met passieve koeling. Zodat jullie Golden Retriever, - zeker met warmere dagen -, verfrissing kan zoeken in onze woning.

Meer informatie? Bel mij op 0495/317261 of stuur een e-mail naar info@springdiepenbeek.be 

Prijs per dag is 40 euro. Voeding is niet inbegrepen!

Uw hond komt bij een nieuwe mogelijke reservatie eerst op een kennismakingsdag, waar we bekijken dat alles positief verloopt voor een opvang op langere periode. Zo zijn jullie en wij gerust op een fijn verblijf voor jullie lieveling. Kostprijs voor deze kennismakingsdag is 30 euro. Indien jullie Golden Retriever ons bekend is na een eerder verblijf, is vanzelfsprekend zo'n kennismakingsdag niet meer nodig.

Zorg dat het hondenpaspoort volledig in orde is, ook met alle verplichte inentingen! Het paspoort blijft gedurende het hele verblijf bij ons.